Proiectare Electronica

Proiectarea si realizarea de echipamente electronice completeaza trio-ul nostru de dezvoltare (Web – Software – Electronica), permitandu-ne astfel sa oferim clientului posibilitati nelimitate in ceea ce se poate realiza folosind technologia. In multe cazuri, pentru anumite aplicatii specifice nu se poate gasi o solutie pe piata gata facuta care sa satisfaca cerintele unui proiect, moment in care este nevoie de dezvoltarea acelui echipament.

Captura de scheme electrice – consta in introducerea schemelor electronice din orice format intr-un software CAD.

Digitalizarea schemelor electronice este al doilea pas in ciclul de proiectare al unui produs electronic si consta in introducerea schemelor electronice din orice format intr-un software CAD.

“Totodata, intelegerea si stapanirea ciclului de dezvoltare a unui produs electronic de la concept la productie in serie, ne permite sa gandim fiecare pas la ultimul detaliu, astfel incat fiecare etapa a dezvoltarii sa se uneasca perfect, si pe urma sa rezulte un produs de succes!”

In sectiunea Portofoliu Proiectare se vor regasi unele din proiectele finalizate de-a lungul timpului, unele logo-uri vor fi blurate fiind destinate diversilor clienti care nu si-au dat acordul in aceasta privinta.

Proiectare PCB


Librarii


Portofoliu